Home / Bronkhorst / Stan Dobrotvorski nieuwe trainer ZV De Spreng

Stan Dobrotvorski nieuwe trainer ZV De Spreng

BRUMMEN – Stan Dobrotvorski (49) is de nieuwe trainer van het Dames 1 team van ZV De Spreng uit Brummen. Het team is onlangs gepromoveerd naar de eerste klasse bond. De ambitie is om uiteindelijk in de hoofdklasse te spelen.
Het waterpolo in Brummen heeft een nieuwe impuls gekregen. Op de allerlaatste speeldag van de competitie won het Dames 1 team haar wedstrijd tegen WSG DraGor uit Drachten waardoor zij promoveerden naar de eerste klasse Bond. Dat betekent dat in Brummen het komende seizoen topwaterpolo gespeeld gaat worden. Nog nooit eerder heeft een sportteam zo hoog gespeeld in de gemeente Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.