Home / Dieren / Dierensche Boys C1 wint bekerfinale

Dierensche Boys C1 wint bekerfinale

DIEREN – De C1 van de Dierensche Boys heeft zaterdag de regionale bekerfinale gewonnen. In de finale werd met 2-1 van DZC ’69 uit Doetinchem gewonnen. De eerste helft werd het 1-1. Na de rust gingen de boys door met het goede spel en na tien minuten werd er weer gescoord. Hierna ging DZC steeds meer drukken, maar door een fantastische inzet en slim voetbal werd de winst binnengehaald. Natuurlijk was er dolle vreugde en daarna kregen de spelers een beker van de vereniging en de grote KNVB beker. Deze C1 gaat zijn kunsten het volgende seizoen in de tweede klasse vertonen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.