Home / Bronkhorst / Carmina Burana uitgesteld tot november 2012

Carmina Burana uitgesteld tot november 2012

BRUMMEN – Eind vorig jaar vatte de Culturele Stichting Gemeente Brummen het plan op om begin dit jaar in de gemeente Brummen een uitvoering te realiseren van de Carmina Burana van Carl Orff door een projectkoor en een projectharmonie-/fanfareorkest. Door allerlei omstandigheden moest echter van dit plan worden afgezien.
Vanuit de zangers, zangeressen en muzikanten die zich al voor deelname hadden aangemeld, kwamen zoveel teleurgestelde reacties dat de Culturele Stichting besloot een tweede poging te wagen. De uitvoering is nu gepland op 3 en 4 november 2012. De repetities starten in januari 2012.

E-mail. carmina@brummencultuur.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.