Home / Oeken / Bestuur vv Oeken weer op volle sterkte

Bestuur vv Oeken weer op volle sterkte

OEKEN – De afgelopen maanden heeft het bestuur van vv Oeken hard gezocht naar nieuwe kandidaten voor bestuursfuncties. Na een intensieve periode is het bestuur erin geslaagd het bestuur weer compleet te maken.
Axel Nagtegaal, vader van F2 speler Lobke, wordt voorzitter. Speler van Oeken 2 zondag en vader van Dennis, Frits Rutten wordt secretaris en Géjan Voskamp neemt de taken van Peter van Vught als bestuurslid Algemene Zaken over.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.