Home / Angerlo / B1 wint bekerfinale

B1 wint bekerfinale

ANGERLO – De B1 van Angerlo Vooruit heeft zaterdag de beker gewonnen. De wdestrijd werd gespeeld op het complex van Trias Winterswijk tegen Concoria Wehl. Onder het oog van vele meegereisde supporters met spandoeken en toeters werd de wedstrijd uiteindelijk met strafschoppen beslist. De eerste penalty van Concordia werd gestopt door keeper Machiel Hermans. Daarna schoot een speler van Concordia over en toen kon het feest beginnen. Het team van trainer Hans Steintjes is gesponsord door Scheepvaartbedrijf Witjes uit Doesburg.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.