Home / Beekbergen / Intocht in Beekbergen

Intocht in Beekbergen

BEEKBERGEN – Vorige week vond voor de 29e keer de Avondvierdaagse in Beekbergen plaats. Ook dit jaar werd die weer georganiseerd door de vrijwilligers van De Boerderij. De wandeltochten waren onderverdeeld in een drietal afstanden: er kon 3½, 7 en 12 kilometer gewandeld worden door het landelijke gebied van Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen. Start en finish waren zoals altijd bij De Boerderij.
Het doorgaan van de vierdaagse hing dit voorjaar een tijdje aan een zijden draadje, omdat De Boerderij in een bestuurscrisis verkeerde. Gelukkig werd die bezweerd en konden 750 kinderen en volwassenen vorige week genieten van vier avonden wandelplezier. Het sportieve weekje werd traditiegetrouw vrijdag besloten met een feestelijk intocht vanaf het Teixeira de Mattospark. Langs de route kregen de deelnemers applaus, bloemen en snoep, náást de begeerde medaille natuurlijk.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.