Home / Doesburg / Heerlijke boekenmarkt

Heerlijke boekenmarkt

DOESBURG – Doesburg is weer een succesvol evenement rijker, zo bleek zondag tijdens de door tweedehands boekenwinkel De Triologie uit Doesburg georganiseerde boekenmarkt in het centrum. Boekhandelaren uit het hele land boden in de Gasthuisstraat op dik veertig kramen een gevarieerd aanbod aan boeken, en daar was flink belangstelling voor. In de vroege ochtend, toen de organisatie de kramen aan het opzetten was, zag het er echter nog allerminst mooi uit. Wat heet; de regen viel met bakken uit de hemel. Maar vanaf 10.00 uur, toen de markt begon, werd het weer steeds beter, kwam de zon erdoor en naarmate de dag vorderde, nam ook de publieke belangstelling toe. Organisator Hen Steinvoort keek er tevreden naar en durfde het al aan om te voorspellen dat deze eerste editie van de boekenmarkt in Doesburg wat hem betreft het begin van een traditie is.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.