Home / Ellecom / Fietser gewond na aanrijding in Ellecom

Fietser gewond na aanrijding in Ellecom

ELLECOM – Een 61-jarige man uit Arnhem is zaterdag rond 15.55 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Ellecomsedijk in Ellecom. De man reed op de fiets en werd omver gereden door een 23-jarige man uit Dieren. Deze keerde zijn auto en maakte daarbij gebruik van een oprit van een woning. Op het moment dat hij wilde wegrijden, werd zijn zich belemmerd door een haag en zag hij kennelijk de fietser over het hoofd. Deze is met een hersenschudding overgebracht naar het Rijnstateziekenhuis in Arnhem.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.