Mishandeling en vernielingen in Spankeren: één aanhouding

SPANKEREN – De politie heeft op zaterdag rond 04.30 uur een 17-jarige jongen uit Spankeren aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Hij zou op de kermis in Spankeren een 18-jarig meisje uit Brummen hebben geschopt en geslagen.

De knaap werd opgepakt omdat hij geweld had gebruikt tegen het meisje, nadat er ruzie was ontstaan tussen de twee. Waarover die ruzie ging is niet duidelijk. De jongen is op aanwijzing van omstanders aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Rond 05.00 uur kreeg de politie melding van vernielingen aan een woning aan de Kerkweg in Spankeren. Door het gooien van stenen werden ruiten vernield. De politie houdt er rekening mee dat dit te maken heeft met de aanhouding van de jongen uit Spankeren.

Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844 of (anoniem) bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.