Home / Loenen / Valeouwe Loenen bestaat 60 jaar

Valeouwe Loenen bestaat 60 jaar

LOENEN – Leden, leiding en bestuur van scoutinggroep Valeouwe heeft een super geslaagd Jubileumkamp beleefd. De mannen van het bestuur hadden het hele kamp tot in de puntjes uitgedacht. De speltakleiding hoefde dit keer eens niets te regelen.
Met de bus werd iedereen vanuit Loenen via de Sahara van Ommen naar Hardenberg vervoerd. Het uniform mocht uit en voor iedereen was er een mooi jubileumshirt. Gelukkig werkte het weer fantastisch mee, veel zonneschijn tijdens de spelletjes en geen code rood voor het kampvuur ’s avonds. Lekker vies worden, met z’n allen patat eten van een lange tafel, bosgolf , kampvuur, heel veel lol en natuurlijk weinig slapen, dat was in een notendop het weekend. Van jong tot oud, iedereen vierde het feest mee.
Zaterdag 17 september houdt Scouting Valeouwe een Jubileumdag met reünie rondom het clubhuis, een datum om te onthouden!
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.