Home / Velp / HenK-dag in Broeckerhave

HenK-dag in Broeckerhave

VELP – In het gemengde wooncomplex (Huurders en Kopers) Broeckerhave op de Aalscholversingel in Velp vindt zaterdag 28 mei de eerste gezamenlijke activiteitendag plaats. Iedere bewoner heeft zich kunnen inschrijven bij workshops zoals schilderen, bloemschikken, terrassen opknappen en ingangen verfraaien. De dag wordt afgesloten met een barbecue met live muziek voor huurders en kopers. De commissie HenK is opgericht door een groep huurders en kopers die de communicatie met en tussen de bewoners wil optimaliseren met het doel de leefbaarheid en veiligheid voor alle bewoners te verbeteren en te handhaven. De dag wordt gesponsord door de gemeente Rheden, complexeigenaar VSN, de VvE, de Huurdersvereniging, ABC makelaars, AA-installeurs, Coop Supermarkt Velp, Hof van Eden catering en Jan Huurman Bloemen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.