Home / Angerlo / Kampioenschap voor Angerlo Vooruit-6

Kampioenschap voor Angerlo Vooruit-6

ANGERLO – Het Zaterdag-6 team van Angerlo Vooruit is kampioen geworden. Zij deden dat door een 2-0 overwinning op Gazelle Nieuwland 3. Omdat de directe tegenstander AZC 2 die zelfde dag verloor, was het kampioenschap binnen.

Tot de winterstop verliep het seizoen van Zaterdag-6 desastreus. Ze wonnen slechts tweemaal en kregen maar liefst vijf nederlagen aan de voetbalbroek! Een ongekend dieptepunt en in de winterstop stonden zij dan ook onderaan.
Maar hoe ongelukkig de eerste seizoenshelft ook verliep, zij hielden goede moed. Andere elftallen verspeelden óók punten en door de vele afgelastingen, bleef het mogelijk om mee te dingen naar het kampioensschap. Met een lange reeks overwinningen in de competitie klommen zij langzaam maar zeker omhoog. Bij de toenmalige koploper AZC 2 werd gewonnen. Daarna kon het kon niet op. Van zowel gemakkelijke als ook geduchte tegenstanders wonnen zij na de winterstop de wedstrijden. Een indrukwekkender inhaalrace die uiteindelijk heeft geresulteerd in het kampioenschap. Dit team heeft ook de bekerfinale gehaald maar daar werd helaas verloren. Daarover werd door dit team niet lang getreurd. Hun motto is: ‘De derde helft is het belangrijkst.’
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.