Home / Rheden / PFC verslaat favoriet

PFC verslaat favoriet

RHEDEN – De synchroonzwemsters van PFC Rheden hebben de nationale kampioen van vorig jaar verslagen tijdens de meerkamp uitvoeringswedstrijd in Nieuwegein. De Rhedense dames lieten Cadans uit Beuningen op het belangrijkste onderdeel met bijna een punt verschil achter zich. Deze overwinning is een mooie opsteker voor het NK Freeroutine, dat binnenkort gehouden worden. Ook op andere onderdelen waren de prestaties erg goed. PFC ging met vijf houden, twee zilveren en twee bronzen plakken naar huis.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.