Home / Doesburg / Rotra verlengt met Graafschap

Rotra verlengt met Graafschap

DOESBURG – Koninklijke Rotra heeft het sponsorcontract met betaald voetbalclub De Graafschap opengebroken en verlengd. Tijdens het komende seizoen 2011-2012 zal het Rotra logo wederom op de rechterborst van het wedstrijdtenue staan. Beide partijen zijn content over de samenwerking en het partnership. ‘We zijn erg tevreden dat de eerste invulling van de logo’s op ons nieuwe wedstrijdshirt weer is ingevuld. Rotra is natuurlijk een prachtige naam en gevestigd in de regio. Rotra heeft grote landelijke uitstraling en maakt goed gebruik van de hoge media exposure die De Graafschap wekelijks genereert’, aldus Martijn Elkink, account manager bij De Graafschap.

‘De Graafschap sluit qua uitstraling goed aan bij het beleid van Rotra. Beide partijen hebben duurzaamheid, ambitie, betrouwbaarheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan’, aldus directeur-eigenaar Harm Roelofsen van Rotra.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.