Wim Geerling stopt ermee

DOESBURG – Na 35 jaar als vrijwilliger bij SC Doesburg te hebben gefunctioneerd, heeft Wim Geerling voor zichzelf bepaald dat het mooi is geweest. Geerling is trainer, leider, grensrechter en scheidsrechter geweest. Tot aan het einde toe heeft hij dat met veel plezier gedaan.

Omdat het derde elftal en het bestuur van mening waren dat Geerling een mooi afscheid verdiende, is hij vorige week in het zonnetje gezet. Speler Roel Zoethout heeft Geerling na de laatste wedstrijd toegesproken en een mooi cadeau overhandigd namens het team. Tijdens de ledenvergadering op 16 mei heeft voorzitter Wim Egbertzen tijd en aandacht besteed aan het vertrek van Geerling. SC Doesburg bedankt Geerling voor al zijn inzet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.