Hulsing wint moederdagactie J & J Juweliers

EERBEEK (Business & Shopping) – J & J Juweliers en Thermen Bussloo hebben de afgelopen maand moeders in het zonnetje gezet. Bij besteding vanaf 25 euro bij de juwelier kregen klanten een bon mee waarbij de tweede persoon gratis entree heeft bij Thermen Bussloo. Iedere betaalde klant kreeg een bon mee waarop zij konden aangeven waarom hun moeder het verdiend een dagje te genieten bij Thermen Bussloo. Uit de vele bonnen die werden ingeleverd, is mevrouw Hulsing uit Spankeren gekozen. “Ik doe het met veel plezier en liefde, maar soms is het wel een hele zorg. Daarom is het ook zo fijn dat wij kunnen bijkomen met het Duo arrangement bij Thermen Bussloo. Ik had niet verwacht dat ik de prijs zou winnen”, aldus Hulsing.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.