Home / Rheden / TOF-team steunt kinderboerderij

TOF-team steunt kinderboerderij

Het TOF-team van Thomassen Compression Systems in Rheden heeft onlangs een vette cheque overhandigd op de kinderboerderij in Rheden. Maar liefst 1250 euro kreeg de boerderij. TOF staat voor Thomassen Ondersteuning Fonds, dat zich inzet voor financiële en materiële ondersteuning aan doelen in e regio. De kinderboerderij gaat het bedrag gebruiken voor de bouw van vijf volières en een nachtverblijf voor parkieten, valkparkieten, kanaries, kwartels en andere vogels. Daarnaast is men van plan een oude paardenstal om te bouwen tot educatief centrum.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.