Cliënten van Philadelphia Zorg pakken 7 miljoen bollen in

DOESBURG – Zo’n duizend handen hebben zeven miljoen bloembollen in doosjes gestopt. Onder de werkers die die klus klaarden, de cliënten van Philadelphia Zorg, Locatie Werkstation Beinum in Doesburg.

Baltus bloembollen heeft de hulp ingeroepen van werkstation Beinum omdat ze een mega-order hadden afgesloten met energiemaatschappij Eneco. Deze energiemaatschappij wilde haar trouwe klanten verrassen en verwennen met een leuk en origineel product.
De cliënten Philadelphia Zorg hebben 15000 doosjes vouwen en daar Oxalisbolletjes en bedankkaartjes in gestopt. Iedere cliënt heeft zich geweldig ingezet om de klus op tijd af te krijgen. Omdat alles vlekkeloos is verlopen, heeft Hans Baltus besloten om iedereen te bedanken mete en leuk presentje.

Philadelphia Zorg, Werkstation Beinum, tel.: 0313-476755.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.