Eerbeekse Schoolsportdag

EERBEEK – Terwijl het maandag tijdens de Brummense Sportdag de gehele ochtend had geregend, bleef het donderdag in Eerbeek gelukkig droog. Het was prima weer om te sporten en dat gebeurde ook. De groepen 5 tot en met 8 van alle Eerbeekse basisscholen konden kennis maken met heel veel verschillende takken van sport binnen onze gemeente.

Dankzij de vele vrijwilligers, alle verenigingen, sportschool Fit en Fun, Karate Club Eerbeek, de sponsoring van Plus en niet te vergeten het enthousiasme van de kinderen was het een geweldige dag. De kinderen uit de groepen 5 hebben zich bij de Bhoele vermaakt met badminton, volleybal, handbal, tafeltennis, yoga en een stevig potje touwtrekken. De kinderen uit de groepen 6 en 7 bleven in de buurt van de sportvelden en konden zich wagen aan tennis, voetbal, karate, darten, slagbal, trefbal, korfbal, turnen, bewegen op muziek en golf. De groepen 8 konden reddingszwemmen, beachvolleyballen en kickball spelen bij zwembad Coldenhove, gingen mountainbiken en konden judo en streetdance bij sportschool Fit en Fun beoefenen.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.