Home / Doesburg / Kwart rijdt te snel bij controles-op-verzoek Doesburg

Kwart rijdt te snel bij controles-op-verzoek Doesburg

DOESBURG – Op drie plaatsen in Doesburg zijn donderdag snelheidscontroles gehouden, op speciaal verzoek van buurtbewoners. Daarbij werden in totaal 197 hardrijders geflitst.

In de ochtenduren tussen half acht en negen uur werd postgevat op de Parallelweg. Ongeveer 1 op de 8 bestuurders hield zich niet aan de limiet van 60 km/u. In totaal 21 bestuurders kunnen een boete thuis verwachten. Hoogst gemeten snelheid was 91 km/u.
Aansluitend tot omstreeks kwart voor elf werd gecontroleerd op de Didamseweg (binnen de bebouwde kom). Daar bleek gemiddeld 1 op de 4 bestuurders zich niet aan de snelheid te houden. Ruim 170 bestuurders werden geflitst. Hoogst gemeten snelheid was 78 km/u terwijl op deze weg niet harder gereden mag worden dan 50 km/u.
Tussen elf en één uur werd gecontroleerd op de Koepoortstraat. Daar was overigens weinig verkeer en werden zes overtreders geflitst op een totaal aantal van 58 passanten. Hoogst gemeten snelheid was 41 km/u terwijl 30 daar de limiet is.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.