Kandidaat-wethouder IPV aangekondigd

BRUMMEN – Na het aangekondigde vertrek van wethouder Louke van Wensveen is de Brummense lokale partij IPV hard op zoek geweest naar een opvolger. Deze is gevonden in de persoon van Hennie Beelen. Zij is sinds de oprichting lid van het IPV. Momenteel is Beelen mede-eigenaar van een organisatiebureau waarbij ze werkt als coach, mediator, interim-manager, trainer en bureaumanager. Dit verkoopt zij echter per 1 juni en kan daardoor direct als wethouder aan de slag. Of Beelen dit ook mag, hangt af van de gemeenteraad. IPV draagt haar op korte termijn voor en hoopt haar snel daarna te kunnen benoemen tot nieuwe wethouder.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.