Home / Dieren / Avond4daagse Dieren ingehaald

Avond4daagse Dieren ingehaald

DIEREN – Honderden blije gezichten, donderdagavond in Dieren. De laatste avond van de traditionele Avondvierdaagse stond weer in het teken van de intocht en met bloemen, chocoladebekers en snoepmedailles werd het laatste stuk van de route tussen Het Nieuwland en het Ericaplein afgelegd. Muziekkorpsen van de Voormalige Schutterij uit Doesburg en de Gelreband uit Dieren en dweilorkest 94 1/2 wisselde de groepen van de scholen af en helemaal voorop gingen de deelnemers van de rolstoelvierdaagse.
In totaal hadden zich 1150 deelnemers aangemeld – naast al die ouders en andere begeleiders die meelopen – en dat waren er zo’n vijftig minder dan een jaar eerder. “Er was wat minder mooi weer voorspeld voor deze week”, aldus organisator Theo Hennekes. “Dat heeft veel mensen blijkbaar afgeschikt. Maar we hebben het de hele week droog gehouden.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.