Home / Oeken / Kampioenen kruisjascompetitie

Kampioenen kruisjascompetitie

OEKEN – De laatste kruisjasavond van het seizoen 2010 / 2011 van de kaartclub van vv Oeken vond 11 mei plaats, maar na de voorlaatste ronde kon al worden vastgesteld dat Anton Klein Heerenbrink en Jan Kloppers met afstand de meeste punten hadden behaald. De totaalstand van het seizoen werd opgemaakt door van elk koppel de zes beste resultaten te laten gelden. Henk Streppel en Jo Kloppers werden tweede, Jan Jacobs en Henk Bruntink derde en Henk Janszen en Jan Hagens behaalden de vierde plaats. De poedelprijs werd overhandigd aan de dames FlorayBeumkes en Heidi van Dalen.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.