Kinder Vakantie Spelen Brummen zoekt vrijwilligers

BRUMMEN- De zomer begint er weer aan te komen dus ook de werkgroep van de Kinder Vakantie Spelen Brummen is op volle kracht bezig om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Om dit mogelijk te maken zijn zij dringend op zoek naar vrijwilligers vanaf zestien jaar. De Kinder Vakantie Spelen Brummen vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 5 augustus op het sportpark in Brummen.

De kaartverkoop voor de kinderen start vanuit een kraam op de pinkstermarkt in Brummen op 13 juni. Vanaf 14 juni zijn de kaarten te koop bij SWB. Kaarten kosten 12,50 euro. kinderen vanaf negen jaar moge de woensdagavond blijven slapen, dit kost 1 euro extra. Vrijwilligers kunnen zich opgeven bij José Wolfs (e-mail. wolfs.bj@gmail.com) of bij Boy van Eldijk (e-mail. b.vaneldijk@welzijnbrummen.nl).

www.kvsbrummen.nl
Tel. 0575 – 561988 (SWB)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.