Home / Doesburg / Samenwerkingsovereenkomst sportend Doesburg

Samenwerkingsovereenkomst sportend Doesburg

DOESBURG – SSD, Samenwerkingsverband Sportend Doesburg, heeft als doelstelling om gezamenlijk het sportaanbod in de gemeente Doesburg te versterken en wil graag een klankbord zijn om de onderlinge samenwerking met de gemeente te versterken. In de vergadering van 17 mei heeft SSD haar samenwerking kracht bijgezet door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.
Alle betrokken verenigingen zien deze overeenkomst als een belangrijke stap voor een nog betere invulling van het reeds aanwezige sportaanbod. Verenigingen worden meer betrokken bij beleidsplannen van de gemeente en beleidsmakers krijgen door een regelmatig overlegstructuur met de Doesburgse verenigingen een beter beeld van wat er leeft in het veld. DWV. Rivalen, Unitas, Sportclub Doesburg, Stichting Kegelsport Doesburg Tennisclub Doesburg en The Phantoms zijn de betrokken verenigingen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.