Home / Angerlo / Titel voor Angerlo Vooruit D2

Titel voor Angerlo Vooruit D2

ANGERLO – Na een spannende slotfase in de competitie, is de D2 van Angerlo Vooruit kampioen geworden in de derde klasse. Ze speelden hun laatste wedstrijd al op dinsdag 10 mei en wonnen met 14-0 van DZC ’68. Het kampioenschap was daarmee echter nog niet binnen. Het team was afhankelijk van de uitslag tussen Loo en DVV, een wedstrijd die in het weekend werd gespeeld. Loo, dat ook nog kampioen kon worden, verloor van DVV en Angerlo Vooruit kon het kampioenschap vieren met onder andere een rondrit door Angerlo.
Uiteindelijk heeft Angerlo Vooruit D2 maar één wedstrijd verloren en zijn ze met 3 punten voorsprong kampioen geworden. Volgens de leiding van team is het door Bouwservice Marcel Bruil bv gesponsorde elftal de afgelopen jaren steeds beter geworden. Door plezier en inzet van alle spelers en begeleiders is het gelukt om kampioen te worden.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.