Ronald Koeman verrast Mark Doedens

VELP – Niemand minder dan Ronald Koeman was donderdag in Matsers Café Velp om Mark Doedens uit Rheden te verrassen met een VIP-reis voor twee personen naar de Champions League finale in het Wembley Stadion. Mark Doedens is de hoofdprijswinnaar van de UEFA Champions League supermarkt- en horeca-actie van sponsor Heineken. Hij mag daarom samen met één introducé het slotstuk van de belangrijkste voetbalcompetitie van Europa van héél dichtbij mee maken.
Doedens won de VIP-reis omdat hij de winnende actiecode op de Heineken verpakking die hij kocht bij Matsers Café Velp invulde op www.heineken.nl. Samen met één introducé vertrekt hij vrijdag 27 mei met het vliegtuig naar Londen. De volledig verzorgde VIP-reis is inclusief vlucht, kaarten, twee overnachtingen in een luxe hotel en een groot feest. In totaal werden ruim 170.000 codes op de actiewebsite ingevuld. Koeman – tweevoudig winnaar van de Champions League – reikte de prijs uit. Hij scoorde in 1992 in hetzelfde Wembley Stadion voor Barcelona tijdens de Champions League tegen Sampdoria.

V.l.n.r Harm Jurriëns (introducé winnaar), Ronald Koeman en Mark Doedens (winnaar)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.