Nog twee optredens ‘Kleine Kernen in Concert’

RHEDEN – Op het Meester B. van Leeuwenplein in Rheden speelden zondag het Rhedens Fanfare Corps, muziekvereniging Excelsior uit Ellecom en muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren als één groot fanfareorkest. Binnenkort doen ze dat ook nog in Ellecom en Spankeren.

Het was het eerste concert van het openlucht drieluik-concert ‘Kleine Kernen in Concert’.
Ondanks het mindere maar droge weer en de concurrentie van enkele sportevenementen, was het tóch een geslaagd concert. Een bijzondere gebeurtenis op zich. Voor het eerst in hun bestaan gaven de drie fanfareorkesten gezamenlijk een concert. Onder de enthousiaste leiding van dirigent Dineke Griek hebben publiek en muzikanten met volle teugen genoten van onder andere de zeer bekende hits Dance Story, Yellow River, Colors of the Wind, Every time I think of You en Hollandse Hits.

De volgende twee concerten staan gepland voor 29 mei op het Dorpsplein in Ellecom en voor 26 juni op het Kerkplantsoen in Spankeren, beide concerten vangen aan om 14.30 uur.

www.rhedensfanfarecorps.nlwww.excelsiorellecom.com en www.wilhelmina-spankeren.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.