Home / Dieren / Aanrijding in Dieren

Aanrijding in Dieren

DIEREN – Bij een aanrijding woensdagavond op de kruising Burgemeester de Bruinstraat en de Zutphensestraatweg in Dieren, tussen een personenauto en een bestelvrachtwagen, is een gewonde gevallen. In eerste instantie is de traumahelikopter ook opgeroepen, maar die was niet meer nodig. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is men aan het uitzoeken, maar een rood licht negeren behoort tot de mogelijkheden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.