Schutterskoning scheurt door AH

DIEREN – Natuurlijk is de eer de mooiste prijs als je schutterskoning wordt. Maar Gido Rooyakkers kreeg daarop nog een leuk extraatje: woensdag mocht hij dankzij de Oranjevereniging één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn in Dieren. Na een korte instructie van supermarktmanager Gerrit Dorland ging hij los: via het gangpad met drank naar de koffie en het wasmiddel. Daarna begonnen de zenuwen Gido parten te spelen, hij was de richting kwijt. Maar ach, eigenlijk maakte het ook niet uit wat hij in zijn karretje heeft gegooid, de ervaring op zich om eens lekker ongegeneerd door de supermarkt te rennen, was onvergetelijk. En het resultaat mocht er ook zijn, na een minuut lag er voor 332 euro aan boodschappen in twee winkelkarretjes. Klaar om mee te gaan met de schutterskoning, die nu genoeg in huis heeft om nog eens te proosten op zijn titel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.