Home / Leuvenheim / Eerste verlies LTC

Eerste verlies LTC

LEUVENHEIM – Afgelopen zaterdag verloor LTC de eerste wedstrijd in de KNLTB competitie. Zweepslag uit Klarenbeek won in Leuvenheim met 3-2.

Rob Straver had de lastige taak om de afwezigheid van Martijn Witteveen op te vangen.
Na een moeizame eerste set (1-6 verlies) pakte hij de tweede set in de heren enkel overtuigend met 6-2. In derde set plaatsten beide spelers breaks maar konden niet doordrukken zodat de tie-break de beslissing bracht. Die verliep eveneens spannend want beide heren lieten een matchpunt liggen. Rob had uiteindelijk het best de zenuwen onder controle en won de tie break met 8-6. De dames enkel was toen al door Geertje Scholten met 4-6 en 2-6 verloren.
De heren dubbel werd een duidelijke zege voor Klarenbeek; Rob Straver en Jan van Raai hadden tegen het sterke Klarenbeekse dubbel Arcos-Aquilera en Giles weinig in te brengen en verloren met 6-2 en 6-0.
Omdat Joannne van de Water en Geertje Scholten de dames dubbel wel wonnen met 6-2 en 6-4 moest het gemengd dubbel de beslissing brengen.
Na duidelijk verlies in de eerste set (2-6) knokten Joanne en Jan zich in de tweede set weer in de wedstrijd. De tie-break werd echter nipt gewonnen door Zweepslag waardoor de tweede set en de wedstrijd verloren ging.
Omdat naaste concurrent Welgelegen wel won is LTC op de ranglijst gepasseerd. Er resteren nog 2 wedstrijden waarvan de laatste thuiswedstrijd op 28 mei tegen Welgelegen wel eens beslissend kan zijn voor het kampioenschap.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.