Doesburg derde in wedstrijd Nationale Evenementenprijs 2011

DOESBURG – Vrijdag vond in Den Haag de feestelijke uitreiking plaats van de Nationale Evenementenprijs 2011, waarvoor Doesburg was aangemeld op initiatief van DOV en Stadsmanagement.

Daarvoor werd de film van Maarten Lindner ingezonden. De film van Maarten omvat een impressie van de grote hoeveelheid evenementen die jaarlijks door tal van vrijwilligers in Doesburg op touw wordt gezet.

Voor deze nationale evenementenprijs waren honderden inzendingen. Voor de stad tot 50.000 inwoners waren Zandvoort, Vlieland en Doesburg genomineerd. Tijdens de uitreiking in Den Haag bleek Doesburg derde geworden te zijn. Gezien het kleine stadje en geen zee die alles aantrekkelijk maakt, is dit toch een grote prestatie. Zandvoort werd tweede en Vlieland eerste.

Stadsmanager Bart van Rooij: ”Een felicitatie aan het adres van alle vrijwilligers in Doesburg is hier op zijn plaats! Een prachtige trofee mocht mee naar huis. Ongetwijfeld krijgt deze een fraaie plek in Doesburg, we denken bij de VVV in Doesburg. De jury had lovende woorden voor de gevarieerdheid van de Doesburgse evenementen en de vrijwilligers die zich daarvoor inzetten.”
Gelukkig was Maarten Lindner ook aanwezig, aangezien hij toch een prachtige film van de Doesburgse evenementen heeft gemaakt, hij heeft de prijsuitreiking op film vastgelegd die binnenkort te zien is op Youtube DoesburgTV.

Foto:
De trofee die door Doesburg is gewonnen met een beeld op tv van LiViPro – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.