Gelre-lopers rennen marathon Praag

DIEREN – Lopers van Atletiek Vereniging Gelre uit Dieren hebben de Volkswagen Marathon van Praag gelopen. Een redelijk fanatiek ploegje lopers heeft onder deskundige leiding van de trainers van AV Gelre deze prestatie geleverd. Daaraan gingen enkele maanden intensieve en nauwkeurig opgebouwde training vooraf om juist op die dag de ruim 42 km te kunnen lopen. In 2009 is deze groep lopers begonnen met de marathon van Rotterdam, vorig jaar was het Parijs en dan nu Praag. Voor 2012 staat een hele andere prestatie op de planning. Dan wordt er aan de Roparun meegelopen. Dat is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam in het Pinksterweekend. Er wordt dan in teamverband met lopers en fietsers deze afstand afgelegd. De stichting Roparun zamelt geld in voor de Palliatieve zorg rondom kankerpatiënten.
De lopers op de foto zijn vlnr.: Gerard Jansen, José Verlaan, Rob van Dis, Petra Keizer en Marcel Jeunink.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.