Kampioenschap Angerlo Vooruit E5

ANGERLO – De E5 haar competitie afgesloten met een 11-1 overwinning tegen Concordia. Voor een massaal toegestroomd publiek begonnen de jongens wat gespannen, maar na het eerste doelpunt van Roel Staring was de ban gebroken. De keeper moest nog wel af en toe in actie komen, maar het was feitelijk een echt doelpuntenfestijn.
Na het fluitsignaal gingen de jongens, maar ook de leiders uit hun dak. Van hun ouders kregen ze een echte kampioensschaal aangeboden. Als echte kampioenen gingen zij op daarna op de Prinsenwagen van de carnaval door het dorp. In de E5 spelen: Sem Kobus, Charan Schel, Rick Schrader, Rik Reitsema , Ruben Gielink, Kosha Zhurbyn, Luc Roelofsen, Matthias Besselink, Bas de Maar en Roel Staring. Fred Schel en Fabian Gielink zijn de begeleiders/trainers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.