Home / Hall / C1 van SHE kampioen

C1 van SHE kampioen

HALL – Na een zeer spannend seizoen, konden er drie clubs gaan voor de titel. SHE speelde de laatste wedstrijd tegen mede titelkandidaat Voorst en beide teams hebben het tot aan het einde van de wedstrijd erg spannend weten te houden. SHE kon deze wedstrijd echter toch nog afsluiten met een 1-0 winst. Ze werden vervolgens door het jeugdbestuur in de bloemen gezet, waarna de rondtocht op de platte wagen door Hall ging. Bij terugkomst stond er een heerlijke slagroomtaart met teamfoto erop in het jeugdhonk, deze was aangeboden door de Dekamarkt te Apeldoorn.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.