Ladies night bij Blom Bloemen

LOENEN – Als meer dan 500 vrouwen op zaterdagavond hun huis verlaten om een avondje te genieten van speciale shows voor hen, dan kan je met recht spreken van een ‘Ladies Night’. Dat was het dan ook in de kassen van Blom Bloemen in Loenen.

Nog maar net binnengekomen, kreeg je direct al een routekaart voor een aspergemenu van de groenteman, de slager en de bakker uit Beekbergen, waarna je een passende wijn van wijn-koperij Vriezekolk kon uitkiezen en een stuk kaas kon proeven van de Kaasbaas. Even verderop liet restaurant de Heideroos zien wat er allemaal op de kaart staat en uiteraard viel ook hier wat te proeven.
Daarnaast werd aan het kapsel gewerkt door kapsalon Marnie uit Loenen en sommige moeders lieten hun jonge dochters voor het eerst opmaken in de diverse make-up stands. Een echte modeshow op de catwalk hield vele gasten bezig, terwijl de dames van modehuis Gerjo hun best deden. Op een gegeven moment moesten de mannelijke standhouders en vrijwilligers met recht ‘de tent uit’, want het onderdeel ‘lingerie’ was aan de beurt.
Je keek je ogen uit: nagels lakken, fotoshoots, juwelen, parfums, Weight Plan, kralen, sieraden.
fantasiekleding voor feeën en feeksen, enz.
Demonstraties van boeketten maken en een kookdemonstratie en nog een kleine stand, die aan de zijkant stond, maar die onze aandacht trok: de workshop beeldhouwen. Een echte beeldhouwer was bezig een stuk steen uit India vorm te geven. Er was teveel om op te noemen, maar het was één groot feest! En voor herhaling vatbaar.
Jammer dat het nog een jaar duurt voor er weer minstens 500 dames hun hart komen ophalen bij Blom Bloemen.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.