Home / Beekbergen / Bejaarde Fordjes in Beekbergen

Bejaarde Fordjes in Beekbergen

BEEKBERGEN – Zo’n honderd hoogbejaarde maar beslist nog zeer krasse Fordjes waren in het weekend te gast in Beekbergen. Daar staat het gloednieuwe museum van Nico Bredenoord, die in de geheel door hem gerestaureerde Tullekensmolen ondermeer zijn eigen collectie van elf A-Fords tentoonstelt.
De antieke auto’s – veelal A-Fords en een handjevol nog oudere T-Fords – waren in Beekbergen samengekomen vanwege het lustrum van de A-Fordclub Nederland. Het was een schitterend gezicht om de perfect opgeknapte en onderhouden automobielen binnen te zien druppelen aan de Tullekensmolenweg. Vanaf 10.15 uur vertrokken de oldtimers vervolgens voor een rit door de omgeving en het zal duidelijk zijn dat de stoet onderweg heel veel bekijks en bewondering oogste
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.