Home / Oeken / Oeken 2 en 3 strijden onderling om titel

Oeken 2 en 3 strijden onderling om titel

OEKEN – De beslissende wedstrijd om het kampioenschap in de zesde klasse AG staat zaterdag 21 mei om 14.30 uur op het programma. Vast staat dat het kampioenschap in deze zaterdagklasse dit jaar naar vv Oeken gaat. Zowel het tweede als het derde elftal van de Oekense voetbalvereniging maakt aanspraak op de titel, andere kanshebbers zijn er in deze laatste speelronde van de competitie niet meer. Sportpark de Overkant is zaterdag de locatie waar de beslissing valt.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.