350 jaar Coldenhove papier, op naar de top

EERBEEK – De Eerbeekse papier- en kartonproducent Coldenhove vierde in februari haar 350-jarig bestaan. Een mooi moment om eens goed na te denken over de toekomst want de papierfabriek is absoluut van plan over 350 jaar nog te bestaan.

De laatste decennia is Coldenhove Papier zich steeds meer toe gaan leggen op de specialiteiten in de markt, en met succes. Met haar digitale transfer papier is het bedrijf zelfs wereldwijd marktleidend. Natuurlijk is het zaak een dergelijke positie vast te houden en dat gaat niet vanzelf. Op vrijdag 15 april werd dan ook een feestelijk begin gemaakt met een groots project dat ten doel heeft het bedrijf, haar medewerkers en haar producten klaar te stomen voor de toekomst. De focus ligt daarbij op kwaliteit.
Het project K2 op naar de top begon met een gezellige lunch en een indrukwekkende presentatie van Wilco de Groot, één van de bekendste bergbeklimmers van Nederland. De beroepsavonturier gaf een aangrijpend relaas van zijn tocht naar de top van de K2. De boodschap voor het team van Colden hove was: je team is het belangrijkste, vertrouw niet alleen op de techniek, het is twee stappen vooruit, één stap terug. Maar het uitzicht op de top is adembenemend en de reis er naartoe een fantastisch avontuur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.