Home / Eerbeek / Spiker Dames 5 naar derde klasse

Spiker Dames 5 naar derde klasse

EERBEEK – De Volleybaldames van Spiker uit Eerbeek, team 5, heeft zaterdag wedstrijden gespeeld in sporthal Theothorne in Dieren voor de promotie van de vierde naar de derde klasse. In totaal moesten drie wedstrtijden gespeeld worden; de tegenstander van de eerste wedstrijd kwam niet opdagen dus die werd gewonnen. De tweede wedstrijd speelde Spiker tegen HEVO uit Heino en deze wonnen ze met 2-0. De derde wedstrijd was tegen Voorwaarts uit Twello. Spiker verloor met 2-0. Spiker eindigde met deze resultaten op de tweede plaats. Hiermee hadden ze het recht op promotie naar de derde klasse.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.