Home / Doesburg / Expositie in de Raadskelder in Doesburg

Expositie in de Raadskelder in Doesburg

DOESBURG – Van 22 mei tot en met 19 juni exposeert Atelier 23 uit Arnhem met drie van haar kunstenaars in de Raadskelder in Doesburg. Op Atelier 23 werken mensen die via een ongewone weg met kunst in aanraking zijn gekomen en bevlogen zijn geraakt. De titel van de tentoonstelling is Art inside out, waarbij een link wordt gelegd naar Doesburg Binnenstebuiten en met de kunststroming Outsider Art. Het atelier biedt onderdak aan dertig kunstenaars die zo verschillend zijn dat het zoeken naar een overkoepelende benaming van het soort werk onmogelijk blijkt. Voor deze expositie is gekozen voor de werken van Will Kersten, Hans Janssen en Bernard Vink.

Philippus Gastelaarsstraat 2
www.raadskelder-doesburg.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.