Home / Rheden / Rheko 50 jaar

Rheko 50 jaar

RHEDEN – De receptie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Rheko in Rheden was een groot succes. In een sfeervol aangeklede kantine, verzorgd door de jubileumcommissie, kwamen 100 personen het bestuur feliciteren. Het was gezellig en hoewel het geen reunie was, werden veel herinneringen opgehaald onder het genot van een hapje en drankje. Onder de sprekers was wethouder Ron König en hij mocht namens sportwethouder Haverkamp zeggen dat de gemeente erkent dat de kwaliteit van het grasveld op het sportpark in Rheden slechts is en dat er serieuze plannen zijn om de komende jaren in Rheden twee multifunctionele kunstgrasvelden aan te leggen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.