Elke dag Asperges vers van ’t land in Drempt

DREMPT ( Business & shopping) – Op boerderij ‘de Stokhoven’ in Drempt worden al bijna 20 jaar witte asperges gestoken. Dit betekent voor veel mensen in onze regio dat ze niet meer de verre reis naar het zuiden des land hoeven te maken. Een kenner weet namelijk dat je asperges vers bij de teler moet kopen. Deze asperges zijn niet te vergelijken met de asperges uit de supermarkt en al helemaal niet met die uit blik. De asperge moet zo vers mogelijk zijn en dat hebben ze bij ´de Stokhoven´goed begrepen.
“Kwaliteit heeft van begin af aan hoog in ons vaandel gestaan. Elk jaar groeit de vraag naar asperges maar toch blijkt dat de asperge bij veel mensen nog bekend staat als een elite groente. Ook de teelt en de verwerking van asperges is bij veel mensen onbekend. Daarom is de Asperge Open Dag op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur een goed moment om eens nader kennis te maken met de ‘koningin der groenten’”, zo laat Gerrit Hendriksen van de Stokhoven weten. “Buiten deze dag om is het ook mogelijk om met groepen een excursie op aspergeboerderij ‘de Stokhoven’ te krijgen. De winkel van Boerderij de Stokhoven aan de Rijksweg 37 in Drempt is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 18.00 uur.
Op de boerderij worden hapjes met asperges en aspergesoep bereid zodat u ook verse Dremptse asperges (gratis) kunt proeven!

Gerrit Hendriksen, tel. 06-10930311.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.