Home / Dieren / Buurtbarbecue weer groot succes

Buurtbarbecue weer groot succes

DIEREN – Na het succes van vorig jaar heeft de feestcommissie van de buurtcommissie in Dieren wederom een barbecue gehouden voor de seniorenwoningen aan de Semdresdenlaan en Willem Landrélaan. Het mooie weer werkte goed mee en de hapjes en drankjes lieten zich goed smaken. De bewoners van de seniorenwoningen konden ook darten, sjoelen en kegelen. De muziek maakte het plaatje compleet. Aan het eind was er een verloting met prijsjes, beschikbaar gesteld door de Dierense Winkeliers.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.