Home / Regio / Rijbewijskeuringen 70-plussers

Rijbewijskeuringen 70-plussers

REGIO – Wie als 70-plusser graag auto wil blijven rijden, dient zich onherroepelijk een keer medisch te laten keuren. Voor automobilisten uit Beekbergen en omgeving die een makkelijke en voordelige manier hiervoor zoeken, houdt Regelzorg regelmatig een keuringsdag in dorpshuis De Hoge Weye. De kosten bedragen 35 euro. Regelzorg houdt ook in andere plaatsen regelmatig een keuring. Een afspraak maken kan tijdens kantooruren via tel. 088 – 2323300 of via www.regelzorg.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.