Home / Doesburg / Tweemaal kampioen in één seizoen

Tweemaal kampioen in één seizoen

DOESBURG – De A1 van sportclub Doesburg is op een druk bezocht sportpark voor de tweede maal kampioen geworden in één seizoen. Voor de winterstop werd het elftal ongeslagen kampioen in de vierde klasse en zaterdag werd het kampioenschap gepakt in de derde klasse. Dit met elf overwinningen, twee nederlagen en een doelgemiddelde van 66 voor en 27 tegen.
Na de wedstrijd tegen Warnsveldse Boys die met 7-1 werd gewonnen, werd er uitbundig gespoten met de flessen champagne en werd in het zonnetje rustig een flesje bier gedronken. In de kleedkamer barstte het feest pas echt los en dat werd later doorgezet in de kantine.
Het team komt volgend seizoen, grotendeels ongewijzigd, uit in de tweede klasse.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.