Home / Dieren / Pupillenweekend Erica ’76 viert lustrum

Pupillenweekend Erica ’76 viert lustrum

DIEREN – Dit jaar wordt voor de vijfde maal het puppillenweekend gehouden van voetbalvereniging Erica ’76 uit Dieren. Tijdens dit weekend wordt er geslapen in tenten op het Ericaterrein, er worden allerlei activiteiten gehouden en er wordt natuurlijk ook nog gevoetbald. De organisatie is in handen van zes vrijwilligers die worden bijgestaan door ouders en andere leden.
In de afgelopen vijf jaar is het deelnemersaantal flink gegroeid van 40 tot 90 kinderen. Dit jaar valt het puppillen weekend op 10 en 11 juni. De aftrap van het spektakel start om 18.30 uur. Niet-leden die eens willen kijken bij erica ’76 kunnen op de woensdag vanaf 14.00 uur naar de training van de jeugdteams komen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.