Home / Velp / Zomerbridge bij Doublet

Zomerbridge bij Doublet

VELP – Vanaf maandag 23 mei tot en met 27 juni houdt Bridgeclub Doublet uit Velp vijf bridgeavonden voor leden, niet-leden, thuisbridgers, liefhebbers en leden van andere verenigingen. Deze zomercompetitie wordt gehouden in trefpunt De Elleboog in Nieuw-Schoonoord. Aanvang is 19.30 uur en om 19.20 uur dient men aanwezig te zijn. Elke avond krijgt het winnende paar ieder een fles wijn. Individueel opgeven kan ook, er wordt dan een partner gezocht. Aanmelden kan tot 13.00 uur van de speeldag bij Gerard Witjes.

Tel. 026 – 4953859
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.