Home / Doesburg / Bijzondere lopers Abondvierdaagse Doesburg

Bijzondere lopers Abondvierdaagse Doesburg

DOESBURG – Al een aantal jaren is de groep lopers het team van Attent wwz, locatie St. Elisabetgh, een bekende verschijning bij de jaarlijkse avond wandelvierdaagse in Doesburg. Vorig jaar verschenen er voor de eerste maal een groep van vijftien bewoners van de nieuw geopende locatie De Hessengracht aan de start. Ook dit jaar loopt er een groep medewerkers en vrijwilligers met bewoners van de Hessengracht mee aan de wandeltocht die 24 mei start. De sfeer, gezelligheid en de mooie omgeving van Doesburg, maar ook de reacties van het publiek, maakten de keuze om weer mee te doen niet moeilijk.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.