Ondernemersbeurs Doesburg succes

DOESBURG – Zaterdag vond de eerste Doesburgse ondernemersbeurs plaats. Deze beurs gaf een inkijk in wat de kleine en zelfstandige ondernemers uit Doesburg en omstreken allemaal te bieden hebben. Een aantal van deze ondernemers zijn voor het publiek vaak niet echt zichtbaar. Ze hebben geen zakenpanden en werken met en voor andere bedrijven vanuit een kantoor of thuis.

Het idee van de beurs is ontstaan tijdens de diverse bijeenkomsten van Open Coffee Doesburg. Deze worden al meer dan een jaar succesvol elke eerste woensdag van de maand gehouden. Gedurende het afgelopen jaar werd steeds vaker van de ondernemers bij de Open Coffee vernomen dat zij zich wat nadrukkelijker wensten te presenteren met hun product en/of dienst, zowel aan elkaar maar zeker ook aan de overige Doesburgse ondernemers en particulieren.
Door deze druk bezochte beurs bleek het idee een schot in de roos. Niet alleen collega-ondernemers kwamen kijken, maar ook particulieren kwamen en bleken zeer geïnteresseerd te zijn. Het ging specifiek om die kleine bedrijven die niet echt publiekelijk zichtbaar zijn, maar die wel beschikken over veel kennis, ervaring en vaak mooie producten en diensten. Gezien de belangstelling is dit evenement een schot in de roos en zeker voor herhaling vatbaar – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.